L'Ajuntament instal·la una gàbia per al control de la població de coloms al barri de la Guia

L’actuació dóna resposta a la petició dels veïns davant les molèsties que estaven ocasionant la massificació d’aus en aquest entorn de la ciutat.


imagen

L’Ajuntament de Manresa ha instal·lat una gàbia per al control de la població de coloms al barri de la Guia. Aquesta actuació ha estat aprovada per la unitat municipal de Sanitat amb l’objectiu de donar resposta a la petició dels veïns del barri davant l’increment de la problemàtica i la insalubritat que generava la massificació d’aquestes aus en aquest entorn.

 

En aquests moments, a Manresa hi ha instal·lades vuit gàbies de captura als espais on s’hi ha detectat una major densitat d’aquestes aus. Aquestes actuacions de control dels coloms té com objectiu minimitzar l’impacte negatiu d’aquests ocells sobre les persones i el medi urbà. L’estratègia de control es basa en disminuir la seva presència mitjançant l’aplicació de mesures que contribueixin a minimitzar l’impacte de la plagues, a través de les captures així com amb recomanacions preventives i correctores adreçades als ciutadans.

 

Documents relacionats

  • imagen