El Centre de Normalització Lingüística Montserrat convoca la 4a edició del concurs LlumCat

Del 21 de gener al 22 de febrer s’hi pot participar a través del web http://cpnl.cat/llumcat  

 

imagen

El concurs LlumCat, organitzat pel CNL Montserrat i obert a tothom, és una activitat virtual de llengua i cultura catalanes centrada en el coneixement de la història i la tradició dela Festa dela Llum de Manresa.

 

L’objectiu d’aquest concurs és aconseguir que els participants no solament s’interessin per la llengua i la cultura catalanes, sinó que aprofundeixin d’una manera lúdica en el coneixement d’un dels fets històrics que més impacte han tingut en el desenvolupament econòmic, demogràfic i cultural de la ciutat de Manresa.

 

Cada any, una entitat de la ciutat és l’encarregada d’administrar la Festa de la Llum. Aquest any, aquest honor el té el Club Tennis Manresa, que commemora els 50 anys de la fundació del Club. El LlumCat 2016 s’ha volgut dedicar especialment a l’entorn de les instal·lacions del Club Tennis Manresa, unes instal·lacions que conflueixen amb la Sèquia, l’obra cabdal que motiva la celebració de la Festa de la Llum.

 

El concurs, que forma part dels actes del programa de la Festa de la Llum consta de 10 preguntes i hi ha 12 premis molt interessants que se sortejaran entre les persones que hagin encertat les respostes.

 

El LlumCat 2016 ha estat possible gràcies al suport de l'Ajuntament de Manresa, Carrefour Manresa, Cinemes Bages Centre, Club Tennis Manresa, Contrast fotografia, Diesa Restauració, El Pou de la gallina, Garoina la botiga del peix, Kursaal, Manresa+comerç i Regió7, i a la col·laboració de l’Associació Misteriosa Llum, Centre de Formació d’Adults Jacint Carrió, El Setmanari, Epsem, FUB-UManresa, Manresainfo.cat, Òmnium Bages, Parc dela Sèquia, Servei Educatiu del Bages i UOC.

Documents relacionats

  • imagen