El nombre d'atropellaments a Manresa disminueix durant el 2015

La xifra de persones atropellades s’ha reduït un 25% respecte de l’any anterior.  També cal destacar que no hi ha hagut cap víctima mortal i que els ferits greus han estat només 5.


El nombre d’atropellaments a la capital del Bages, durant l’any 2015, ha disminuït un 25% respecte de l’any anterior. En general, i en comparació a d’altres anys, s’ha tornat a les dades del 2012, moment en què es va posar en marxa la primera edició de la campanya “No et saltis el pas”.

 

També cal destacar que, per segon any consecutiu, no hi ha hagut cap víctima mortal, i només s’han comptabilitzat 5 ferits greus, xifra que representa un 58% menys que el 2014. Aquest fet es tradueix en què el 92% de les persones atropellades han patit lesions lleus o de menys gravetat.

 

Pel què fa als accidents per atropellaments succeïts a Manresa, el número total ha estat de 59, que representa una reducció del 20% respecte de l’any anterior que van ser 74.

 

Aquest és un balanç força positiu, ja que demostra que la tendència de disminució en relació amb els accidents per atropellament a la capital del Bages es referma, especialment en un context en el qual, a Catalunya, les dades d’accidentalitat malauradament han anat a l’alça.