Susanna Ayala pinta el mur del solar que ha deixat l'enderrocament de Can Perdiu

L’artista manresana, amb l’ajuda de l’il·lustrador Pep Pérez, pinta el mural situat al tram final del Passeig Pere III i té previst acabar demà.


imagen

L’artista manresana, Susanna Ayala, decora aquests dies el mur que protegeix el solar que ha deixat l’enderrocament de Can Perdiu. L’il·lustrador Pep Pérez, també participa en la intervenció artística que es preveu que acabi demà. El mural fa 40 metres de llarg per 2 d’alçada i està ubicat al tram final del Passeig, abans de creuar a Sant Domènec. 

Es tracta d’una pintura d’estil no figuratiu a quatre colors: verd, groc i negre sobre fons blanc, que segons l’artista, “són els colors del passeig”. Pel que fa a les formes, hi ha línies corbes que “recorden les dels edificis modernistes” de la ciutat. 

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament de Manresa vol conferir valor estètic a un espai cèntric de la ciutat que, per motius de seguretat, es va haver d’enderrocar. 

Ayala ja ha firmat diversos murs a Manresa com el mural del Parc Vila Closes (al Barri de la Plaça Catalunya) o el mural de la Fàbrica de l’Aranya, al barri de les Escodines. 

Documents relacionats

  • imagen