La Clínica Dental Sara Bureu recull una vuitantena de productes pels centres oberts municipals

L’acció s’ha fet durant els mesos de desembre i principis de gener i s’han recollit joguets, material escolar, productes alimentaris i d’higiene personal.


imagen

La Clínica Dental Sara Bureu ha realitzat durant els mesos de desembre i gener una recollida de joguines i material d’higiene per als centres oberts de l’Ajuntament de Manresa.  En total s’ha aplegat una vuitantena de productes entre joguets, aliments i material d’higiene personal com raspalls de dents i dentífrics.

 

La regidora de Serveis Socials, Mercè Rosich, ha acceptat en nom de l’Ajuntament de Manresa els productes recollits i ha agraït aquesta iniciativa a  les seves promotores i, especialment a la Sara Bureu, que ha estat l’artífex de dur a terme aquesta acció solidària.

 

Aquest és el segon any consecutiu que l’empresa organitza la recol·lecta  i que fa la donació als centres oberts municipals. A més a més, durant la resta de l’any tenen previst portar a terme la campanya  “Cap infant sense berenar”, què consistirà en recollir aliments que aniran donant als centres oberts per complementar, així, les partides d’aliments que ja hi ha destinades.

Documents relacionats

  • imagen