Mercè Rosich assumeix la regidoria d'Ensenyament i Universitats després del nomenament d'Antoni Llobet a la Generalitat

Antoni Llobet va prendre possessió aquest dilluns del càrrec de secretari de Polítiques Educatives del Departament d'Ensenyament. Per aquest motiu, l’equip de govern ha acordat una reestructuració de les seves funcions. Llobet continua sent regidor d’Habitatge i portaveu. La regidoria d’Ensenyament i Universitats passarà a ser responsabilitat de Mercè Rosich.

imagen

El govern de Manresa començarà a funcionar amb 14 regidors, de CDC i ERC, a partir del proper dilluns, 1 de febrer, després que al Ple municipal de dijous passat s’aprovés la nova configuració i les delegacions de cadascun dels regidors.

 

Posteriorment a aquesta aprovació, aquest mateix dilluns, el tinent d’alcalde Antoni Llobet ha pres possessió del càrrec de secretari de Polítiques Educatives del departament d’Ensenyament de la Generalitat. Per això, el regidor avui mateix ha renunciat a la seva assignació econòmica a l’Ajuntament de Manresa, per la qual cosa les retribucions del govern previstes inicialment es reduiran en 54.590,48 euros anuals.

 

La nova responsabilitat a la Generalitat d’Antoni Llobet comporta una petita reestructuració de les funcions a l’Ajuntament de Manresa. Llobet manté la regidoria d’Habitatge, mentre que la regidoria d’Ensenyament i Universitats passarà a ser responsabilitat de la regidora Mercè Rosich. De la mateixa manera, la regidoria de Cohesió Social es fusiona amb la de Salut i Gent Gran.

 

Així doncs, Mercè Rosich serà responsable de dues regidories: Ensenyament i Universitats; i Cohesió Social, Gent Gran i Salut; i mantindrà el percentatge del 90% de dedicació i la retribució que va ser aprovada al Ple de dijous passat.

 

Els canvis seran efectius a partir del proper dilluns, 1 de febrer, data en què també començaran a treballar amb les seves delegacions els 14 regidors del nou govern.

Documents relacionats

  • imagen