Adam Majó pren possessió com a Comissionat del Centre Històric de Manresa

El nou Comissionat del Centre Històric, Adam Majó, ha pres possessió aquest matí i ha començat a treballar. Es tracta d'una figura de nova creació que té com a objectiu principal la revitalització d'aquesta part de la ciutat

imagen

Adam Majó ha començat a treballar aquest matí com a Comissionat del Centre Històric de l'Ajuntament de Manresa. Després de signar la presa de possessió al despatx de l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, Majó s'ha incorporat al seu lloc de treball.

 

La creació d'aquest nou càrrec de lliure designació, prevista en els acords entre els grups polítics que actualment formen el govern, Convergència i ERC, va ser aprovada pel Ple Municipal de desembre. Les actuacions per recuperar el Centre Històric són una prioritat de l'equip de govern municipal. La feina de Majó tindrà com a principals eixos de treball l’habitatge, l’activitat econòmica, la situació social i l’espai urbà. Es tracta d'una figura que treballarà de manera transversal, en contacte amb totes les àrees, i també en col·laboració amb les entitats i les organitzacions que treballen per millorar les condicions del Centre Històric.

 

Documents relacionats

  • imagen