La FUB celebra l'acte central del seu 25è aniversari a l'Ajuntament de Manresa

El certamen, que tindrà lloc demà dijous al saló de sessions a les 8 del vespre, serà presidit per l’alcalde de la ciutat, Valentí Junyent.  Durant l’acte es presentarà el llibre FUB25. La universitat que avança d’Anna Vilajosana.


El saló de sessions de l’Ajuntament de Manresa acollirà demà, dijous 4 de febrer, l’acte central en commemoració dels 25 anys de la creació de la fundació Universitària del Bages (FUB) que serà presidit per l’alcalde de la ciutat i president del Patronat de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Junyent.

 

El certamen comptarà amb l’assistència del rector magnífic de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, Jordi Montaña; el vicerector de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya i director general de la Fundació Universitària del Bages, Valentí Martínez; la tinent d’alcalde de Cohesió Social, Salut i Gent Gran i Ensenyament i Universitats; Mercè Rosich; i l’adjunta a la direcció general de la Fundació Universitària del Bages, Imma Ubiergo.

 

També hi intervindrà la periodista Anna Vilajosana que presentarà el seu llibre “FUB25. La universitat que avança”.

 

A les 8 del vespre, Valentí Junyent, obrirà l’acte al saló de sessions del consistori manresà per donar la benvinguda als presents.

 

Seguidament, prendrà la paraula Valentí Martínez que explicarà les activitats programades que es fan amb motiu de la commemoració dels 25 anys de la FUB. Posteriorment, Anna Vilajosana presentarà el seu llibre “FUB25. La universitat que avança”. En acabat serà el torn de Jordi Montaña, i finalment, l’alcalde de Manresa clourà la celebració.

 

El punt i final a l’efemèride el posarà l’actuació musical de la coral Lupulus Emsembla.