L'Ajuntament inicia els treballs d'esporga de l'arbrat al tram del Passeig entre plaça Espanya i Bonavista

És previst que aquests treballs durin sis dies 


imagen

La Unitat de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Manresa ha comunicat que, avui dijous 11 de febrer, s’han iniciat els treballs d’esporga selectiva de retirada de branques seques i mortes de l’arbrat de Passeig Pere III, al  tram situat entre plaça Espanya i plaça Bonavista.

 

Als arbres d’aquests trams del Passeig se’ls farà una poda selectiva de retirada de branques seques i mortes ja que les estructures primàries no presenten tantes deficiències com els arbres del tram inicial del Passeig. Per aquest motiu es fa una poda molt més concreta.

 

Recordem que la poda feta als arbres del Passeig en el seu tram entre la Muralla Sant Domènec i la plaça Espanya va consistir en efectuar una acció extraordinària per tal de disminuir el risc de fractura i caiguda de branques així com el fet de corregir errors estructurals.

 

Amb motiu d’aquests treballs iniciats avui es prohibirà l’estacionament dels àmbits d’afectació de l’esporga i es realitzaran talls de trànsit puntuals per a la seguretat de la mobilitat.

 

És previst que aquests treballs durin 6 dies.

 

Documents relacionats

  • imagen