El programa Divendres de TV3 serà a Manresa la setmana que ve

El programa Divendres, el magazín de tardes de TV3, s’instal·larà a Manresa la setmana vinent. Entre dilluns i dimecres, l’equip del programa, amb Espartac Peran al capdavant, serà a la plaça de Crist Rei, des d’on s’emetran continguts vinculats amb la ciutat i especialment les Festes de la Llum.


Coincidint amb la setmana de les Festes de la Llum, el programa Divendres, de Televisió de Catalunya, serà a Manresa la setmana vinent. L’equip que setmanalment visita una població catalana, encapçalat per Espartac Peran, s’instal·larà a la plaça de Crist Rei, entre el dilluns 15 i el dimecres 17 de febrer. L’espai tractarà diverses qüestions vinculades amb la cultura, les tradicions, les festes, l’esport i la gastronomia de Manresa, i es fixarà especialment en tot el que envolta les Festes de la Llum, la Fira de l’Aixada i la Transèquia.

 

El programa convida tothom qui vulgui a assistir a les emissions des de la plaça de Crist Rei. Molt concretament, l’equip de Divendres convida els manresans i manresanes a participar a la secció “Paraules en ruta”, en què es repassarà la manera de parlar i les dites més populars de la ciutat. Serà dilluns dia 15, a les 5 de la tarda, i hi participarà el popular escriptor Màrius Serra.

 

Els continguts de Divendres des de Manresa es perllongaran tota la setmana, tot i que l’estada de l’equip a la ciutatserà de dilluns a dimecres. El divendres 19, el públic de l’espai als estudis de TV3 també estarà format per persones de la ciutat. El magazín, conduït per Helena García Melero i Espartac Peran, s’emet de dilluns a divendres, des poc després de 2/4 de 5 fins a les 7 de la tarda.

 

És la segona vegada que Divendres visita Manresa. L’anterior va ser el febrer de 2010.