La consellera d'Ensenyament ha fet una visita institucional a l'Ajuntament de Manresa

Meritxell Ruíz  ha estat rebuda per l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent; la regidora d’Ensenyament i Universitats, Mercè Rosich; i la tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica i Participació, Mireia Estefanell


imagen

A primera hora d’aquest matí la consellera d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Ruíz, ha fet una visita institucional a l’Ajuntament de Manresa.

 

Ruíz ha estat rebuda al consistori per l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent; la regidora d’Ensenyament i Universitats, Mercè Rosich; i la tinent d’alcalde de Dinamització Econòmica i Participació, Mireia Estefanell. També s’ha saludat amb la delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, i el secretari de Polítiques Educatives, Antoni Llobet.

 

Tot seguit ha signat el llibre d’Honor de la Ciutat i s’ha reunit breument amb l’alcalde Valentí Junyent al seu despatx.

 

Posteriorment, la consellera s’ha acomiadat i s’ha dirigit als Serveis Territorials d’Ensenyament a la Catalunya Central per ser present en la presa de possessió del nou director, Antoni Massegú.

Documents relacionats

  • imagen