El Diccionari del pàdel, nova publicació en línia

Elaborat pel TERMCAT i el Centre de Normalització Lingüística Montserrat, amb la col·laboració del Club Tennis Manresa, inclou més de setanta termes catalans, amb equivalents en castellà, francès i anglès


imagen

El Diccionari del pàdel aplega 76 termes d’aquest esport, tan popular avui dia a casa nostra, com ara cop d’aproximació, globus, iguals, pala, piloteig, set, servidor o restador.

 

Cada article terminològic conté una o diverses denominacions en català, generalment els equivalents en castellà, francès i anglès, i una definició. També s’han inclòs notes explicatives quan s’ha considerat necessari. La consulta en línia dels termes es pot fer mitjançant l’accés alfabètic o el quadre de cerca.

 

Aquest diccionari és una versió ampliada i actualitzada del tríptic Vocabulari de pàdel elaborat l'any 2001 pel Consorci per ala Normalització Lingüística. Centre de Normalització Lingüística Montserrat, amb la revisió del TERMCAT i la col·laboració d'especialistes del Club Tennis Manresa.

 

L’obra forma part de la col·lecció Diccionaris en Línia, que recull un centenar de repertoris terminològics d'àmbits especialitzats, i la seva publicació s’emmarca en la celebració dels 50 anys del Club Tennis Manresa.


TERMCAT, Centre de Terminologia; Consorci per a la Normalització Lingüística.Centre de Normalització Lingüística Montserrat. Diccionari de pàdel [en línia]. Barcelona: TERMCAT, Centre de Terminologia, cop. 2016. (Diccionaris en Línia)

<http://www.termcat.cat/ca/Diccionaris_En_Linia/214/>

 

 

 

Documents relacionats

  • imagen