Inscripcions per assistir com a públic al programa Divendres als estudis de TV3

Les persones que vulguin viure en directe el programa Divendres des dels estudis de TV3 a Sant Joan Despí, aquest divendres, poden trucar al 010 o sol·licitar-ho a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament de Manresa. El magazín de tarda està dedicat a Manresa durant tota la setmana

imagen

Manresa és protagonista del programa Divendres, de TV3, durant aquesta setmana. Coincidint amb la setmana prèvia a les festes de la Llum, l'equip del programa, amb el periodista Espartac Peran al capdavant, és aquests dies a la ciutat, des d'on es fan connexions en directe i s'exposen continguts diversos vinculats amb la ciutat. A més, en el darrer programa de la setmana, divendres, el públic serà 100% manresà. El programa ha posat a la disposició de la ciutat transport amb el qual es podran desplaçar gratuïtament fins als estudis de TV3 les persones que tinguin interès a assistir en directe a l'emissió del programa.

 

Els interessats poden trucar al telèfon 010 d'informació municipal, o bé adreçar-se personalment a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC), als baixos de la casa consistorial (Plaça Major, 1). Les peticions s'atendran per ordre d'arribada.

 

El magazín, conduït per Helena García Melero i Espartac Peran, s’emet de dilluns a divendres, des poc després de 2/4 de 5 fins a les 7 de la tarda. És la segona vegada que Divendres visita Manresa. L’anterior va ser el febrer de 2010. 

 

Documents relacionats

  • imagen