L'Ajuntament de Manresa explica als veïns del Barri Antic i les Escodines el projecte estratègic Manresa 2022

Una quarantena de persones van assistir ahir a la presentació del projecte, que preveu la major part d’actuacions en aquests dos barris.

imagen

Una quarantena de persones han assistit ahit a la tarda a la sessió de presentació del Pla Director del projecte estratègic Manresa 2022. 

La sessió, que va tenir molt bona acollida, es va ha plantejar per informar específicament els veïns i entitats del Centre Històric (Barri Antic i les Escodines), que acollirà la major part de les obres i actuacions previstes per aquest projecte a la ciutat. 

La regidora de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Manresa, Sílvia Gratacós, va ser la responsable de conduir l’acte que es va fer al Casal de les Escodines. També hi va assistir el regidor de Cultura, Joan Calmet; el gerent de l’Ajuntament de Manresa, Francesc de Puig; la tècnica d'Activitat Econòmica i Promoció de la Ciutat i coordinadora del projecte Manresa 2022, Sonia Puyol; i la tècnica de Territori, Elsa Ruiz. 

Al final de l’acte es va obrir un torn de preguntes que els assistents van aprofitar per preguntar i debatre animadament sobre el projecte i d’altres temes. 

Documents relacionats

  • imagen