El Campus Universitari de Manresa obre les portes aquest dissabte als futurs estudiants

La jornada de portes obertes es farà de les 10 del matí a les 2 del migdia per les diferents instal·lacions del conjunt universitari de la capital del Bages


imagen

El Campus Universitari de Manresa acollirà aquest dissabte, de les 10 del matí a les 2 del migdia, la tercera edició de la jornada de portes obertes. Els futurs estudiants tindran l’oportunitat de conèixer de primera mà l’oferta d’estudis i serveis que s’ofereixen i podran visitar les diferents instal·lacions que conformen el conjunt universitari de Manresa: la Fundació Universitària del Bages (FUB), l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM-UPC), la Residència Universitària, la Clínica Universitària i la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa. 

La jornada de portes obertes es fa de forma conjunta perquè els estudiants que han d’escollir centre i estudis coneguin a fons i de forma complerta tot el teixit universitari de la ciutat. 

La FUB oferirà als visitants informació propera i gairebé personalitzada. En aquest sentit, ha programat quatre itineraris per als futurs estudiants: un per als estudis de Ciències de la Salut, que inclou la Clínica Universitària; un pel grau de Gestió d’Empreses i un tercer pels d’Educació Infantil. Finalment, un recorregut per mostrar totes les instal·lacions en general. 

A banda de conèixer els estudis de grau i les instal·lacions universitàries els visitants de la FUB podran trobar informació del Servei d’Idiomes i rebre assessorament sobre beques i altres tràmits burocràtics. 

L’ESPSEM, també oferirà atenció personalitzada a les aules de laboratori, on professors i tècnics donaran informació de primera mà i ensenyaran el material d’experimentació i recerca de què disposa el centre. Després d’una presentació inicial d’uns 30 minuts a la sala d’actes, els assistents podran inspeccionar les aules, les sales d’estudi i els laboratoris dels sis graus que s’imparteixen en aquesta facultat. 

Documents relacionats

  • imagen