El pregó infantil i l'institucional enceten demà el cap de setmana central de les Festes de la Llum

Alumnes de 5è i 6è de primària de les escoles Ave Maria, La Flama i La Font seran els encarregats de pronunciar el pregó infantil, demà al matí al saló de Sessions. Al vespre, el pregó institucional anirà a càrrec de Josep Alabern, director gerent d'Aigües de Manresa. És el tret de sortida del cap de setmana amb les activitats centrals de les Festes de la Llum

imagen

Les Festes de la Misteriosa Llum de Manresa comencen a celebrar els seus actes principals. Després de les primeres activitats prèvies, que van començar dissabte passat, demà tindran lloc els pregons, tradicional tret de sortida oficial de les festes.

 

A les 11 del matí, el saló de sessions de l'Ajuntament acollirà el pregó infantil, aquest any a càrrec de l'alumnat de 5è de primària de l’escola Flama i de 6è de primària de les escoles Ave Maria i La Font. L'acte serà presidit per la primera tinent d’alcalde i regidora delegada de Dinamització Econòmica i Participació de l’Ajuntament de Manresa, Mireia Estefanell, i també hi intervindrà Anjo Valentí, president del Club Tennis Manresa, entitat administradora de la Festa de la Misteriosa Llum d’enguany.

 

L'acte es clourà amb el Cant dels Goigs de la Llum a càrrec de tots els alumnes de les tres escoles, amb direcció musical de Núria Pedrico i Ester Comas.

 

A les 8 del vespre tindrà lloc el pregó institucional, enguany a càrrec de Josep Alabern Valentí, director gerent d’Aigües de Manresa SA, secretari de la Junta de la Sèquia i vicepresident de de la Fundació Aigües de Manresa – Junta de la Sèquia.

 

En el marc de l'acte també hi haurà un acte de reconeixement a les entitats que col·laboren amb la festa. L'acte serà presidit per l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i hi intervindran també Joan Calmet, tinent d’alcalde i regidor delegat de Turisme i Festes, i Anjo Valentí, president del Club Tennis Manresa.

 

L'acte també es tancarà amb el Cant dels Goigs de la Llum a càrrec de la Capella de Música de la Seu sota la direcció de Mireia Subirana. 

Documents relacionats

  • imagen