La tradicional Trobada de Manresans Forans s'obre a la ciutat

Demà al matí tindrà lloc la tradicional Trobada de Manresans Forans amb motiu de les Festes de la Llum, que arriba a la 41a edició. Enguany, la trobada inclourà un recital poeticomusical, a l'auditori de la Plana de l'Om, obert a tothom i amb entrada lliure. Serà a les 12 del migdia.


Una cinquantena de persones s'han apuntat a la 41a Trobada de Manresans Forans, que tindrà lloc demà dissabte, al matí, en el marc de les Festes de la Llum. Aquest any, la novetat serà que un dels actes de la trobada és obert al públic en general. És el recital poeticomusical, que tindrà lloc a les 12 del migdia a l'Auditori de la Plana de l'Om.

 

Al recital hi haurà actuacions de Josep Pich Rosal, manresà establert al Montseny, que recitarà poemes propis; Francesca Sala, que recitarà poemes i cantarà tangos, i el pianista David Martell, que posarà música a l'acte amb acompanyament dels poemes i composicions pròpies. Tot plegat sota la coordinació d'Ana Rosell, coreògrafa i professora de ball. 

 

La Trobada de Manresans Forans començarà de bon matí. A les 10.15, els participants es trobaran a la plaça Fius a Palà (al voltant del conjunt escultòric L'Acollida), on seran rebuts per l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor de Turisme i Festes, Joan Calmet. Seguidament visitaran l'Espai Manresa 1522. la ciutat d'Ignasi, i a les 12 tindrà lloc el recital. Posteriorment hi haurà un tast de vi i piscolabis, i un dinar conjunt.

 

Més informació i inscripcions a: http://manresans-forans.webuda.com/