L'alcalde de Manresa assisteix a la reunió dels respresentats de la Catalunya Central sobre desplegament territorial

Solsona va acollir ahir dimecres la reunió d'alcaldes, regidors i presidents de consells comarcals, juntament amb la delegada del govern de la Generalitat a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, per tractar el desplegament de seus de serveis territorials

imagen

L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, va assistir a la reunió dels representants de la Catalunya Central, a instàncies de la delegada del govern, Laura Vilagrà. Per part dels ajuntaments, també hi van assistir l'alcaldessa de Vic, Anna Erra; l'alcalde de Solsona, David Rodríguez; el regidor de l'Ajuntament de Berga Francesc Ribera; i la representant de l'Ajuntament d'Igualada, Imma Soteras. També hi van participar els presidents dels consells comarcals del Bages, Agustí Comas; Anoia, Xavier Boquete; Berguedà, David Font; Osona, Joan Roca; i Solsonès, Sara Alarcon.

 

En la reunió es va tractar sobre el desplegament territorial de la Generalitat, i els representants dels ens locals i comarcals van mostrar la voluntat de coordinar-se, unir sinergies i cooperar  per tal de reforçar la Catalunya Central i fer-la més visible. En la trobada es va refermar la conveniència d'establir criteris de racionalitat en el desplegament de les noves seus dels serveis territorials de la Generalitat a la Catalunya Central. També es va acordar continuar col·laborant per millorar l'eficiència i la qualitat dels serveis ja descentralitzats.

 

Documents relacionats

  • imagen