L'Ajuntament de Manresa rep una delegació d'alumnes de 8 països europeus que participen en un projecte Erasmus +

La primera tinent d’alcalde, Mireia Estefanell, ha presidit l’acte de recepció d’una cinquantena d’alumnes i d’una trentena de professors d’un projecte sobre ciutadania activa dins la Unió Europea, en el qual participa l’Institut Lluis de Peguera.  

 

imagen

L’Ajuntament de Manresa ha rebut avui una delegació europea, formada per una cinquantena d’alumnes i una trentena de professors de 8 països europeus (Catalunya, Lituània, França, Romania, Itàlia, Portugal, Turquia i Grècia), que estan participant en un projecte Erasmus + sobre ciutadania activa dins a Unió Europea, anomenat Participe Culture.

 

La delegació manresana està representada per l’Institut Lluis de Peguera, que és el centre d’ensenyament que ha assumit el paper d’amfitrió i la responsabilitat d’acollir els alumnes i d’organitzar diferents activitats culturals per aquesta delegació europea.

 

Els alumnes han estat rebuts per la primera tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Manresa, Mireia Estefanell, que els ha donat la benvinguda i els ha desitjat una bona estada a la ciutat. A l’acte també ha assistit la regidora d’Ensenyament, Mercè Rosich. També ha participat en l’acte de recepció la professora de l’Institut Lluis de Peguera, Lourdes Moncunill, professora d’anglès i coordinadora del Projecte Erasmus + Participe Culture.

 

En acabar, els assistents han rebut una bossa amb material informatiu i s’han fet un fotografia de grup per recordar aquest acte de recepció al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa.

 

Documents relacionats

  • imagen