L'alcalde participa en la trobada de clubs de lectura de les biblioteques municipals que se celebra al Kursaal

Uns 1.600 lectors de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona participen a Manresa en una trobada –que es va celebrar ahir i es repeteix avui- que inclou la representació de l’obra teatral “El test”.



imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, va participar ahir al vespre en la primera jornada de la 5a trobada de clubs de lectura de les biblioteques municipals que es va celebrar al teatre Kursaal i que continua avui dimarts amb una nova sessió. En total es preveu que entre les dues jornades hi assisteixin unes 1.600 persones que veuran la representació de l’obra de teatre “El test”, de Jordi Vallejo.

 

A banda de l’alcalde de la ciutat, que van donar la benvinguda als assistents, l’acte d’ahir va comptar també amb l’assistència de Josep González, coordinador de l’Àrea de Cultura, Educació i Esports de la Diputació de Barcelona; i la regidora d’Ensenyament i Universitats de l’Ajuntament de Manresa, Mercè Rosich.

 

Cinquena trobada de clubs de lectura
 

Es tracta de la cinquena cita dels Clubs de Lectura de la Xarxa de Biblioteques Municipals, que anteriorment ja havien assistit a una representació d'"Aloma", de Dagoll Dagom, a un concert de Raimon, a l'obra "Adreça desconeguda", dirigida per Lluís Homar, i a "Stockmann", una adaptació lliure d'"Un enemic del poble", d'Henrik Ibsen.
 

Els assistents a aquesta trobada provenen de clubs de lectura de biblioteques d'arreu de la demarcació de Barcelona. El periodista i escriptor manresà Genís Sinca és l’encarregat de conduir l'acte, que inclou la representació de l'obra i la conversa posterior del públic amb la companyia artística.
 

"El test", interpretat per David Bagés, Dolo Beltrán, Mima Riera i David Vert, planteja a una parella amb problemes econòmics el dilema de triar entre rebre 100 mil euros al moment o un milió d'aquí a deu anys. Es tracta d'un test de personalitat que els presenta un amic de la parella i que desencadenarà tot un conflicte que traurà a la llum els secrets més profunds dels personatges.
 

La Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona compta amb més de 500 clubs de lectura, dedicats a gèneres i temes diversos com novel·les en diversos idiomes, la novel·la negra, la poesia, el cinema d'autor o la gastronomia, entre altres.

 

 

Documents relacionats

  • imagen