L'Oficina Jove del Bages acull tres xerrades sobre mobilitat internacional

S’explicarà com viatjar amb pocs diners participant en activitats de voluntariat i compromís social. Les opcions, els tràmits a seguir etc. La primera conferència serà el dijous 17 de març a les 18.30 h.


 

imagen

Atès que durant els mesos de març i abril s’obren les inscripcions per participar en alguns projectes de voluntarietat, l’Oficina Jove del Bages ha programat tres conferències sobre mobilitat internacional per tal d’oferir als joves una forma de viatjar més econòmica i de compromís social i apropar-los a algunes de les entitats que gestionen aquestes activitats.

 

Així, el proper dijous, 17 de març, tindrà lloc la primera de les tres xerrades que porta per títol “Camps de Voluntarietat Internacionals del Servei Civil Internacional (SCI)” i que explicarà als assistents com participar en un camp de treball de 2 a 3 setmanes. www.sci-cat.org

 

La ponència que tindrà lloc el dijous 4 d’abril versarà sobre el “Servei de Voluntariat Europeu (SVE)” dirigit a persones d’entre 18 i 30 anys que vulguin viure una experiència de voluntariat en algun país europeu.

 

Finalment, el dijous 21 d’abril, es parlarà del “programa Au pair i treball a l’estranger” a càrrec de ‘Sabática’ (www.sabatica.org). La xerrada abordarà la possibilitat de conviure amb una família estrangera aprenent l’idioma i les costums autòctones a canvi de prestar determinats serveis domèstics i tenir cura dels fills.

 

Totes les xerrades es realitzaran a l’Oficina Jove del Bages a l’Espai Joan Amades (c. Sant Blai, 14) a les 18.30 h. Per a més informació cal trucar al 938771360.

 

Cicle de xerrades sobre mobilitat internacional

 

Dijous 17 de març a les 18.30 h

Camps de voluntariat Internacional del Servei Civil Internacional (SCI)

Oficina Jove del Bages a l’Espai Joan Amades (c. Sant Blai, 14)

 

Dijous 14 d’abril a les 18.30 h

Servei de Voluntariat Europeu (SVE)

Oficina Jove del Bages a l’Espai Joan Amades (c. Sant Blai, 14)

 

Dijous 21 d’abril a les 18.30 h

Programa Au pair i treball a l’estranger a càrrec de ‘Sàbàtica’

Oficina Jove del Bages a l’Espai Joan Amades (c. Sant Blai, 14)

Documents relacionats

  • imagen