"El suport als aprenentatges des de la família", nova xerrada del cicle per a mares i pares

Tindrà lloc aquest dimecres 16 de març, a les 19.30 h, a l’Auditori de la Plana de l’Om, i anirà a càrrec de Benjamí Montenegro, psicòleg clínic i educador especialista en infància i adolescència i formador de famílies.


imagen

L’Auditori de la Plana de l’Om de Manresa acollirà aquest dimecres, 16 de març, a les 19.30 h, la conferència titulada “El suport als aprenentatges des de la família”,  que anirà a càrrec de Benjamí Montenegro, psicòleg clínic i educador especialista en infància i adolescència i formador de famílies des de l’any 1993.

 

L’acte s’emmarca dins el 9è cicle de xerrades per a pares i mares del curs 2015-2016. 

 

En aquesta ponència es pretén ajudar els pares i mares a comprendre quines tasques de suport respecte als estudis són de la seva competència i quines no. Així com a regular els temps i els espais per a què els nois i noies realitzin les seves tasques acadèmiques a la llar eficaçment i com incentivar l’esforç.

 

Aquest cicle de xerrades està dirigit especialment per a famílies amb infants i joves en edat escolar i està organitzat conjuntament per un grup d’escoles de primària de Manresa, les Associacions de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de primària, les AMPA dels instituts, la Fundació Universitària del Bages (FUB) i l’Ajuntament de Manresa. 

Documents relacionats

  • imagen