L'Ajuntament de Manresa modifica els aparcaments de motocicletes a la Muralla del Carme i al carrer Jaume I

Els treballs de senyalització, que s’han iniciat avui, permetrà donar resposta a l’alta demanda d’aparcaments de motocicletes i alliberar d’espai per als vianants a les voreres de plaça Sant Domènec i Muralla.

 

imagen

La Secció de Mobilitat de l’Ajuntament de Manresa ha iniciat avui els treballs de modificació dels aparcaments de motos als carrers Muralla del Carme i Jaume I, una actuació que ha estat consensuada amb l’Associació de Comerciants i que té per objectiu donar resposta a la demanada d’estacionament de motocicletes i, alhora, alliberar d’espai per als vianants les voreres de plaça Sant Domènec i Muralla.

 

Els treballs consisteixen en l’ampliació de les places d’aparcament de motocicletes existent a la Muralla del Carme i la instal·lació de senyalització vertical de prohibició d’estacionament de motos en vorera (plaça Sant Domènec i Muralla). A la Muralla hi haurà un aparcament per 25 motos, 11 d’aquestes places seran de nova creació.

 

L’actuació al carrer Jaume I estan destinats a la modificació dels aparcaments existents al costat del Teatre Conservatori. La reordenació en aquest carrer suposarà la recuperació de 4 places de zona blava, reserva privada, àrea de rebuig i la senyalització de 6 places per a motos.

 

 

Documents relacionats

  • imagen