L'alcalde i la regidora de Comerç i Indústria visiten l'empresa manresana Texpol

Valentí Junyent i Àuria Caus s’han entrevistat aquest matí amb els responsables d’aquesta empresa puntera d’apòsits quirúrgics ubicada al polígon industrial Els Dolors de Manresa.

 

imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent i la regidora de Comerç i Industria de l’Ajuntament de Manresa, Àuria Caus, han visitat aquest matí l’empresa manresana TEXPOL – Tèxtil Planas Oliveras S.A., implantada al polígon industrial Els Dolors de Manresa. Durant la visita, l’alcalde i la regidora s’han pogut entrevistar amb els responsables de l’empresa i han conegut de primera mà les seves instal·lacions i els productes que comercialitza.

 

TEXPOL dóna feina a 120 treballadors i, amb una consolidada trajectòria de més de 65 anys com a fabricants, s'ha posicionat com a líder en el mercat espanyol d'apòsits quirúrgics d'un sol ús i ofereix un ampli catàleg de productes sanitaris, per al sector hospitalari, clínic, assistencial i també pel consumidor final a través de les oficines de farmàcia.
 

Compta amb unes modernes instal·lacions, amb una central de producció de més de 17.000 m2 equipada amb maquinària de tecnologia avançada, així com sales blanques, procés d'esterilització i laboratoris propis homologats pels organismes de sanitat, de manera que poden cobrir, amb els més alts estàndards, totes les fases del procés productiu.

Documents relacionats

  • imagen