L'exposició "Armats de Manresa, vestits d'història" es podrà visitar aquesta Setmana Santa al Balç

Vestimenta, objectes i fotografies dels Armats de Manresa s'exposaran a les sales del centre d'interpretació a partir de demà, 22 de març, i fins al 3 d’abril. 


imagen

L’exposició “Armats de Manresa, vestits d’història” s’instal·la a les sales del centre d’interpretació del carrer del Balç, com a complement de la visita, durant aquesta Setmana Santa. Aquest muntatge es va poder veure l’any 2006 al Museu Comarcal de Manresa i ara, amb la col·laboració del Museu i dels mateixos Armats, s’ha recuperat perquè pugui ser vist al carrer del Balç.

 

Indumentària, instruments, fotografies i objectes curiosos s’apleguen per apropar als visitants a la figura dels Armats, coneixent els seus més de 300 anys d’història, el seu funcionament i la seva tasca actual.

 

Es podrà visitar a partir de demà, dimarts 22 de març fins a diumenge 3 d’abril ininterrompudament. De 10 a 14 hores cada dia i també dissabtes de 17 a 20 hores. El centre d’interpretació i l’exposició es podrà veure al preu habitual de 5€, o bé prescindir de la visita completa i veure l’exposició i el carrer del Balç per 2,5€. Els menors de 8 anys tenen entrada gratuïta.

 

Per més informació podeu trucar al 93 872 14 66 o adreçar un correu a: carrerdelbalc@ajmanresa.cat

 

Documents relacionats

  • imagen