Incidències de trànsit per la celebració de la Rua de Carnestoltes i el Carnestoltes infantil

Els dos actes que es celebren aquest cap de setmana a Manresa provocaran, dissabte a la tarda i diumenge al matí, talls de carrers del centre de la ciutat així com modificacions de recorreguts del transport públic de viatgers.

La Policia Local de Manresa ha comunicat que, amb motiu dels dos actes: “La Rua de Carnestoltes” de dissabte 8 de març a la tarda i “Carnestoltes Infantil” de diumenge 9 de març al matí, es tallarà el trànsit de vehicles de varis carrers del centre de la ciutat.

Durant l’acte “la Rua del Carnestoltes”, a partir de les 14.00h, es prohibirà l’estacionament als a la Muralla del Carme i a la plaça Infants. A partir de les 17.00h aproximadament, amb motiu de la concentració de comparses i el posterior inici de la rua, es tallarà la circulació la a la Muralla del Carme (des de ctra. de Vic fins a plaça Infants).

Un cop totes les comparses hagin sortit de la plaça Europa per anar cap a la plaça Sant Domènec es tallarà la circulació a Muralla de Sant Domènec amb ctra. de Cardona, ctra. de Vic a l´alçada de Pl. Bonavista, i de forma esglaonada el Passeig Pere III (des de plaça Espanya) i el carrer Guimerà.

L’endemà, per la celebració del Carnestoltes infantil, a partir de les 10.45h aproximadament i amb motiu de la concentració de comparses i el posterior inici de la rua, es tallarà la circulació a la plaça Espanya i al carrer Guimerà. Una vegada totes les comparses surtin del Passeig per anar cap a la plaça Sant Domènec es tallarà la circulació a Muralla de Sant Domènec amb ctra. de Cardona i a la ctra. de Vic a l´alçada de plaça Bonavista.

Incidències al transport públic dissabte a la tarda

Dissabte 8 de març de 17:30 a 20h, amb motiu dels tall de trànsit dels carrers: Muralles del Carme i Sant Domènec, Guimerà i ps. Pere III (des de pl. Espanya) els serveis de Transport Públic de Viatgers es veurà afectat de la següent manera:

El Servei BUS MANRESA de transport públic urbà tindrà afectacions en les següents línies: (cal indicar que la L8 Perimetral – Estacions NO es veu afectada pels canvis de trànsit).

L1 Balconada: A l’avinguda Francesc Macià modificarà el seu recorregut per continuar pels carrers Viladordis, Vidal Barraquer, via St. Ignasi, St. Marc, ps. del Riu, Folch i Torres, Bruc, ctra. Cardona, Muralla St. Domènec, Pl. Valldaura, Muralla St. Francesc, ps. del Riu, St. Marc, Vidal Barraquer, Viladordis i ctra. Pont de Vilomara on recuperarà l’itinerari habitual en direcció a Balconada.

Parades anul·lades: FGC Viladordis (en direcció centre ciutat), Sagrada Família (en dir. Centre ciutat), Mercat Sagrada Família, St. Joan d’en Coll, Estació Bus – Pare Clotet, Ben Plantada, Plaça Espanya, Guimerà, Mercat Puigmercadal, Caritat i Cap Foneria.

Parades habilitades: Av. Francesc Macià (FGC), ps. Riu – RENFE, Policia Local, Nou de Valldaura, Pl. Valldaura, ps. Riu – RENFE, Piscines Municipals FGC Viladordis (dir. Balconada) i Sagrada Família (dir. Balconada).

L2 La Parada: A la plaça de la Creu modificarà el seu recorregut per continuar pels carrers Av. Bases de Manresa, pl. Bages, Barcelona, Bruc, Prudenci Comellas, Dos de Maig, ctra. Cardona, Francesc Moragas, pl. Mil·lenari, ps. del Riu, Muralla St. Francesc, pl. Valldaura, Muralla St. Domènec i ctra. Cardona on recuperarà l’itinerari habitual en direcció a La Parada.

Parades anul·lades: Valentí Almirall, pl. Mallorca, ctra. Santpedor – Est. Bus, Estació Bus – FGC, Ben Plantada, pl. Espanya i Guimerà.

Parades habilitades: La Creu, Institut Lacetània, c. Hospitalari, Ginjoler, Bruc, CC Selves i Carner, Francesc Moragas, Els Panyos, Muralla Sant Francesc i Pl. Valldaura.

L3 La Mion: A plaça Bages modificarà el seu recorregut per continuar pels carrers Barcelona, Bruc, Prudenci Comellas, Dos de Maig, ctra. Cardona, Francesc Moragas, pl. Mil·lenari, ps. del Riu, Muralla St. Francesc, pl. Valldaura, Muralla St. Domènec i ctra. Cardona on recuperarà l’itinerari habitual en direcció a pl. Catalunya i Mion.

Parades anul·lades: Poble Nou, pl. Espanya i Guimerà.

Parades habilitades: Ginjoler, Bruc, CC Selves i Carner, Francesc Moragas, Els Panyos Muralla Sant Francesc i Pl. Valldaura.

L4 Font – Valldaura: No realitzarà servei.
El recorregut d’aquesta línia queda coberta per la modificació de recorreguts de les línies 1, 2 i 3 i pel recorregut habitual de la L8.

L5 St. Pau – Viladordis: A plaça Valldaura (dir. Viladordis) modificarà el seu recorregut per continuar pels carrers ctra. Cardona, Bruc, Barcelona, pl. Bages, Av. Bases, pl. Prat de la Riba i ctra. Vic on recuperar l’itinerari habitual. Al carrer St. Antoni Ma Claret (dir. St. Pau) modificarà el seu recorregut per continuar pels carrers ctra. Santpedor, pl. Creu, Av. Bases, pl. Bages, Barcelona, Bruc Era Esquerra, ctra. Cardona i Muralla Sant Domènec on recuperar l’itinerari habitual.
 
Parades habilitades: Pompeu Fabra, Bruc – Renaixença, Ginjoler, C. Hospitalari, UPC, Llibertat, Cap Les Bases, Pl. Mallorca, La Creu, Institut Lacetània, C. Hospitalari, Ginjoler i Bruc.

Parades anul·lades: Mercat Puigmercadal, Caritat, Pont de Ferro, Bonavista, pda. Castell i pl. St. Domènec.
 
Els serveis de Transport públic interurbà modificaran els seus recorreguts:

Línia Manresa – St. Joan de Vilatorrada:
a plaça Valldaura continuarà pels carrers Muralla Sant Domènec i ctra. Cardona per recuperar el recorregut habitual en direcció a St. Joan de Vilatorrada
Parada anul·lada: Pl. Infants

Línia Manresa – Barri del Xup: a plaça Valldaura continuarà pels carrers Muralla Sant Domènec, ctra. Cardona, Dos de Maig, pl. Mil·lenari, ps. del Riu i Pont de Sant Francesc per recuperar el recorregut habitual en direcció al Barri del Xup.

Parades anul·lades: Pl. Infants i pl. Valldaura (en direcció Xup).
Parades habilitades: Pompeu Fabra, Dos de Maig, Policia Local.

La parada de TAXIS es traslladarà al carrer Circumval·lació, entre els carrers Puigterrà de Baix i Era Firmat.

Incidències al transport públic diumenge al matí

Diumenge 9 de març, de 10:45 a 12:30h, amb motiu dels tall de trànsit dels carrers: ps. Pere III (des de pl. Espanya), Guimerà i Muralla St. Domènec els serveis de Transport Públic de Viatgers es veurà afectat de la següent manera:

El Servei BUS MANRESA de transport públic urbà tindrà afectacions en les següents línies:

L6 Festius - Balconada: A l’avinguda Francesc Macià modificarà el seu recorregut en direcció Centre Ciutat per continuar pels carrers Viladordis, Vidal Barraquer, via St. Ignasi, St. Marc, ps. del Riu, Apotecari, Muralla Sant Francesc i Plaça Valldaura on iniciarà el recorregut de la L7 en direcció a La Parada. A la plaça Valldaura (en direcció Balconada) continuarà pels carrers Muralla Sant Francesc, Ps. del Riu, Sant Marc, Via St. Ignasi, Vidal i Barraquer, Viladordis i ctra. Pont de Vilomara on recuperarà l’itinerari habitual en direcció Balconada.

Parades anul·lades: FGC Viladordis (en direcció centre ciutat), Sagrada Família (en dir. Centre ciutat), Mercat Sagrada Família, St. Joan d’en Coll, Bonavista, Pda. Castella i Pl. St. Domènec, Mercat Puigmercadal, Caritat i Cap Foneria.

Parades habilitades: Av. Francesc Macià (FGC), ps. Riu – RENFE, Muralla Sant Francesc, Pl. Valldaura, ps. Riu – RENFE, Piscines Municipals FGC Viladordis (dir. Balconada) i Sagrada Família (dir. Balconada).

L7 Festius - La Parada: A pl. La Creu modificarà el seu recorregut per continuar pels carrers Av. Bases de Manresa, pl. Bages, Barcelona, Bruc, Era Esquerra, ctra. Cardona, Muralla St. Domènec i Pl. Valldaura on iniciarà el recorregut de la L6 en direcció a la Balconada.

Parades anul·lades: Valentí Almirall, pl. Mallorca, ctra. Santpedor – Est. Bus, Estació Bus – FGC, Ben Plantada, pl. Espanya i Guimerà.

Parades habilitades: La creu, Institut Lacetània, C. Hospitalari, Ginjoler, Bruc i pl. Valldaura.