Comunicat de condemna dels grups municipals de CDC, ERC, PSC, C's, DM i del regidor Miquel Davins pels atemptats de Brussel·les

Es convoca un minut de silenci demà, a les 13.00 a la Plaça Major, per expressar el rebuig contundent contra aquests atacs.

imagen

Davant dels tràgics atemptats que han tingut lloc aquest matí a Brussel·les, els grups municipals de CDC, ERC, PSC, C’s i DM, i el regidor no adscrit Miquel Davins,


  • Manifestem la nostra condemna rotunda i total davant els atemptats que aquest matí han causat més de 30 morts i uns 200 ferits a la ciutat de Brussel·les.
     
  • Expressem el nostre condol per les víctimes dels atemptats a les seves famílies i amics, esperem que els ferits evolucionin favorablement,  i mostrem la nostra solidaritat amb la ciutat de Brussel·les i amb la població belga en aquests moments tan tràgics.
     
  • Rebutgem el terrorisme i qualsevol forma de violència, reiterem el nostre compromís irrenunciable amb la vida, la pau, la llibertat, la democràcia i la dignitat  de tots els éssers humans i confiem en la resposta de les institucions i de la ciutadania per arraconar l’odi i la barbàrie que amenaça la convivència pacífica i els nostres valors democràtics.

Per això convoquem els manresans i manresanes demà, a les 13.00 del migdia a la Plaça Major, a fer un minut de silenci per expressar el rebuig contundent contra aquests atacs.

Documents relacionats

  • imagen