Xerrada sobre convivència veïnal i gestió de les comunitats de veïns, dimecres que ve a La Font

És la tercera d'una tanda de sessions informatives per treballar aspectes organitzatius i legals, problemes de convivència o aspectes de mediació en comunitats de veïns. Les primeres es van fer al Xup i a la Balconada


imagen

El proper dimecres, 30 de març, a les 7 de la tarda, a la sala polivalent de la Font dels Capellans, tindrà lloc la darrera xerrada programada sobre Convivència veïnal i gestió de les comunitats de veïns, organitzada per l’Ajuntament de Manresa (Servei d’intermediació veïnal i comunitari Enllaç) i la Diputació de Barcelona (Àrea d’atenció a les persones), l’empresa Alter-Serveis integrals de mediació, que porten a terme les xerrades, i diverses associacions de veïns i plans de desenvolupament comunitari (PDC), en aquest l’Associació de veïns de la Font dels Capellans.

 

Aquesta és la tercera d’una tanda de xerrades informatives i de suport adreçades a les comunitats de veïns -especialment les juntes d’escala- per tal de treballar aspectes organitzatius i legals, problemes de convivència, impagaments, possibilitats de la mediació davant de dificultats, etc.

 

 L’Ajuntament va plantejar a la Diputació un suport en aquest aspecte informatiu, formatiu i de suport a comunitats, que complementés la tasca duta a terme des del servei municipal Enllaç i diverses xerrades que s’han fet de forma directa als barris (Xup, Font, Balconada i Cal Gravat). En aquest cas es va optar per fer-ho en barris que tinguessin una configuració similar a nivell de construcció (habitatges en blocs), per tal de fer més fàcil arribar a juntes d’escala, i es donés la col·laboració i interès per part de les entitats veïnals i els PDC.

 

La primera xerrada va tenir lloc el 25 de gener al local de l’AV Pare Ignasi Puig-El Xup, a la qual van assistir unes 35 persones, totes representants de les juntes veïnals. La segona es va fer als locals de l’AV de la Balconada, el dijous 25 de febrer, amb assistència de 20 persones. Ambdues xerrades van comptar amb el suport i col·laboració de l’entitat veïnal i de l’Arada, que gestiona el PDC de tots dos barris. 

Documents relacionats

  • imagen