Valoració positiva de la Setmana de la Recerca de Feina organitzada per l'Ajuntament i els centres universitaris

La secció d’Universitats i Ocupació de l’Ajuntament de Manresa, conjuntament amb els centres universitaris, han organitzat recentment la Setmana de la Recerca de Feina, amb diversos tallers i activitats. Hi van participar un centenar d’estudiants, que en van fer una valoració satisfactòria.


imagen

Amb el lema “Prepara el futur. Fes Carrera”, aquest mes de març s’ha celebrat la tercera edició de la Setmana per a la Recerca de Feina i la Formació Professional, organitzada per la secció d’Universitats i Ocupació de l’Ajuntament de Manresa, la Umanresa-FUB, la UPC Manresa-EPSEM i la UOC. Es tracta d'una setmana d’activitats pensades per ajudar els estudiants d’últim curs i els graduats recents en el seu procés d’incorporació al mercat de treball.

 

És la tercera edició d’aquesta iniciativa, i la novetat d’aquest va ser que per primera vegada els diferents tallers es van repartir pels centres universitaris de la ciutat, cosa que va permetre que els participants poguessin recórrer els centres i les diverses instal·lacions.

 

Al llarg de la setmana es van fer onze tallers, tots gratuïts, amb un total de 99 participants, la majoria dels quals va participar en més d’un taller. En les valoracions que es van fer posteriorment, els estudiants van donar als tallers una valoració mitjana de 8,44 sobre 10. Els tallers més ben valorats van ser “Elaboració del CV”, “Treballar a l’estranger” i “Preparar l’entrevista de treball”.

 

La resta de tallers van ser: “Marca personal”, Linkedin”, “Crear la teva empresa”, “Xarxes socials”, “Contractes i nòmines”, “Carrera investigadora”, “Identitat digital”, “Procés de selecció”.

 

També en el marc de les jornades, els estudiants van poder fer entrevistes personals amb dues orientadores. 

Documents relacionats

  • imagen