L'Ajuntament de Manresa organitza un taller formatiu per aprendre a fer anar els desfibril·ladors instal·lats a la ciutat

A partir d’avui i fins el 15 d’abril s’obre el període d’inscripció per a la sessió gratuïta que se celebrarà el dimecres, 20 abril, a l’Hospital de Sant Joan de Déu.


imagen

L’Ajuntament de Manresa ha organitzat una sessió formativa gratuïta per aprendre a fer funcionar els desfibril·ladors que s’han instal·lat recentment a diferents punts de la ciutat. Amb el lema “Què faries si mai tens una vida a les teves mans?”, el taller teòric i pràctic tindrà lloc el dimecres, 20 d’abril, a les 7 de la tarda, a l’Hospital de Sant Joan de Déu (Fundació Altahia).

 

Les persones interessades a participar en aquesta formació poden inscriure’s a partir d’avui i fins al 15 abril al telèfon 010 de l’Ajuntament de Manresa, de dilluns a dijous de 08:30h a 18h, i els divendres de 08:30h a 15h. Les places són limitades.

 

Aquesta iniciativa compta amb el suport del projecte participatiu “Només amb un clic”, presentat de l’Associació de Veïns de la Font dels Capellans.

 

Recordem que fa dos mesos Manresa va estrenar una xarxa de 30 desfibril·ladors, situats en indrets públics de la ciutat, gràcies a un projecte entre el Rotary Club Manresa Centre, la Mútua General de Catalunya i l’Ajuntament de Manresa, juntament amb altres entitats col·laboradores i espònsors.  

 

A banda de la instal·lació dels DEA (desfibril·ladors externs automàtics), es va editar  un fulletó amb informació divulgativa i es van programar un total de cinc jornades formatives per a la població en general per donar a conèixer el seu ús.

 

 El taller del proper 20 d’abril és la cinquena i última sessió formativa programada. Les quatre anteriors es van fer a la Biblioteca del Casino, al Centre Cívic Selves i Carner, a la Font dels capellans i a la Fundació Universitària del Bages (FUB).

 

 

Documents relacionats

  • imagen