Ensemble Boccherini en concert diumenge a l'Espai Plana de l'Om

El quartet de corda amb Xavier Ricarte al piano interpretarà peces de Faurés i Dvorak.


imagen

Aquest diumenge 3 dabril a les 12 del matí, l’Espai Plana de l’Om acollirà el concert del grup de música de cambra Ensemble Boccherini que interpretarà peces de Faurés i Dvorak en le marc del nou cicle “¾ de música”.

 

La formació integrada per Gil Sisiquella i Mireia Costa (violí), Bernat Santacana (viola), Queralt Adam (violoncel) i Xavier Ricarte (piano) tocaran les peces Quartet amb piano op. 15 núm. 1 (Fauré), i Dumka del Quintet op.18 (Dvorak).

 

El nou cicle ¾ de música és una iniciativa del Conservatori Municipal de Música de Manresa amb el Galliner i Manresana d'Equipaments Escènics, que pretén donar difusió als músics emergents de la comarca amb concerts breus de 45 minuts.  

 

El proper concert del cicle ¾ de música serà el 15 de maig, a les 12h amb la Coma Big Band amb peces d'Ellington, Goodman, Jobim i Mancini.

 

Venda d'entrades


Les entrades es poden comprar a les taquilles del Kursaal, per telèfon i per Internet, i també una hora abans de la sessió, a les 11h del matí a l'Espai Plana de l'Om. Les entrades són sense numerar i costen 6 euros. 

Documents relacionats

  • imagen