Avui s'obren les inscripcions per a les activitats de la Setmana Jove de Manresa

El tret de sortida el donarà, el 28 de juny, el Manrusionica, la quarta edició del festival de música electrònica de Manresa. Tancaran la setmana, com cada any, la final del torneig de vòlei platja i la festa de tancament de la Setmana Jove amb botifarrada a la plaça Major, el 5 de juliol.

imagen

L’Ajuntament de Manresa, amb la col·laboració de diverses entitats, organitza un any més la Setmana Jove, un seguit d’activitats esportives, artístiques i d’oci dirigides als joves de 14 a 35 anys. Les inscripcions s'han obert aquest dilluns, 2 de juny.

El tret de sortida el donarà, el 28 de juny, el Manrusiònica, la quarta edició del festival de música electrònica de Manresa. Tancaran la setmana, com cada any, la final del torneig de vòlei platja i la festa de tancament de la Setmana Jove amb botifarrada a la plaça Major, el 5 de juliol. 

Les activitats són pensades, organitzades, dissenyades i planificades pels i les joves, sota la coordinació de Manresa Jove, dins la regidoria de Joventut, i es fan amb l’objectiu d’enriquir les opcions de lleure existents a Manresa. 

La implicació d’aquests col·lectius i organitzadors fa que les propostes s’ajustin a les necessitats i interessos dels joves. Les activitats s’adapten a les diverses franges d’edat i estan repartides per diferents espais de la ciutat. 

Del 30 de juny al 5 de juliol, la plaça Major acollirà el torneig de vòlei platja, ja consolidat i amb un nombre d’equips participants creixent. La competició consta de dues categories: els equips vermells són formats per membres que no juguen normalment a vòlei mentre que els dels equips blaus practiquen l’esport de forma habitual. Tots els equips han d’estar formats per 4 membres majors de 16 anys i de composició mixta. 

Completen la oferta esportiva la caminada nocturna al Collbaix, que surt el 27 de juny del Pavelló del Congost, i la cursa contrarellotge ‘Manresa Express’ el dia 29 de juny. Aquesta consisteix en que 15 parelles hauran de superar un seguit de proves per diferents espais de Manresa. 

La novetat d’aquest any és la projecció d’una pel·lícula a la fresca que es farà el dissabte 4 de juliol al Parc de la Seu. La pel·lícula sortirà de les cinc propostes posades a votació a través del Facebook de Manresa Jove. 

Una setmana per aprendre TV, hip hop i volèi 

A partir del 30 de juliol es faran tres tallers que duraran fins el 4 de juliol amb activitats més lúdiques, com el camp de treball televisiu, que es dedicarà a la creació d’una minisèrie o un intensiu de hip hop al Casal de Joves la Kampana. Dues propostes que se sumen al ja consolidat campus de vòlei platja per a joves d’entre 10 i 16 anys que es vulguin divertir jugant a vòlei, fent tallers i altres activitats per la ciutat. Totes tres són activitats matinals, de 9,30 a 12,30h i la inscripció de cada una costa 20 euros. 

Artistes de renom de la música electrónica 

El Manrusionica, el festival social de música electrònica de la Catalunya Central, torna els dies 27 i 28 de juny a Manresa. Aquesta quarta edició comptarà amb la presència d’artistes de renom com Maadraassoo, Angel Molina, Loo&Placido, Modek, Alizzz o Robert Lamart i recupera el Manrusionica Xics. 

Una de les novetats d’aquest any és una presentació multidisciplinar que lligarà gastronomia, art, música electrònica i espectacles audiovisuals, el 19 de juny a dos quarts de 10 a la Sala Petita del Kursaal. 

L’estrena de l’escenari Jägermeister amb una projecció de videomapping a la plaça de la Reforma i el patrocini de Moritz, completen les novetats. El festival començarà divendres 27 a la sala Stroika amb artistes com Maadraassoo i Cardopusher. 

Dissabte 28 al matí a partir de les 12 s’uniran, al parc de la Seu, el Manrusiònica Xics i el Vermut Electrònic amb una paellada popular, tallers, jocs, menjar,barra de bar i música a càrrec de Jaumëtic, Alizzz o Xtrngr. 

Al vespre el Manrusionica comptarà amb dos escenaris. A l’escenari Jägermeister de la plaça de la Reforma hi actuaran Robert Lamart, Modek o MSND, de les 7 del vespre a les 2 de la matinada. Tancaran el festival artistes de renom internacional com Loo&Placido o Angel Molina al Sielu. 

Per fer la inscripció cliqueu aquí

La programació al detall 

L’oferta de les activitats d’estiu de Manresa Jove presenta alternatives d’oci amb l’objectiu de diversificar les opcions de lleure existents a la ciutat per a la gent jove, amb accions adaptades a les diferents franges d’edat i a la diversitat d’interessos dels joves manresans. Us la oferim aquí al detall: 

VIII Torneig de vòlei platja
Llença’t a la sorra!! Equips mixtos de 4 persones com a mínim, i majors de 16 anys
CATEGORIES: Vermells: equips que no juguen habitualment a vòlei. Blaus: equips que juguen habitualment a vòlei. 
DATES: de 30 de juny a 5 de juliol 
HORARI: de dilluns a divendres de 19.00 a 24.00 h. Dissabte de 9.00 a 24.00 h 
LLOC: Plaça Major 
PREU: 10 euros per persona 
Places limitades. Cal inscripció 

Caminada nocturna a Collbaix
Coneixes el turó més alt que hi ha a Manresa? Vine a descobrir-lo de nit. Avituallament a dalt el cim 
DATA: 27 de juny 
HORARI DE SORTIDA: 19.00 h 
LLOC: sortida i arribada al pavelló del Complex Esportiu Vell Congost 
PREU: gratuït 
CAL PORTAR: roba esportiva, calçat per caminar, aigua, motxilla i frontal 
Cal inscripció 

Pel·lícula a la fresca: sorpresa
Tens ganes de passar una bona estona mirant una pel•lícula sota el cel estrellat de Manresa? 
DATA: 4 de juliol 
HORARI: 22.00 h 
LLOC: Parc de la Seu 

Manresa express
Cursa a contrarellotge amb diferents proves per Manresa i voltants de la ciutat. Només es busquen 15 parelles. Vosaltres podeu ser els escollits!!! 
DATA: 29 de juny 
HORARI: Concentració de les parelles a la Plaça St. Domènec 9.30 h. inici cursa 10.00 h. Cal inscripció 

Manrusionica
Festival de música electrònica de la Catalunya central. Vermut electrònic, espectacle audiovisual a la façana de la Seu i moltes més sorpreses 
DATA: 28 de juny 
LLOC I HORARI: Parc de la Seu de 12.00 a 20.00 h 
Plaça de la Reforma de 19.00 a 2.00 h 

Festa final setmana jove i butifarrada popular
Butifarrada popular i música. 
HORARI: de 22.00 a 12.00 h 
DIA: dissabte 5 de juliol 
LLOC: Plaça Major 
PREU: 3 euros la butifarra 

Camp de treball televisiu
Creació d’una mini sèrie. 
DATES: de dilluns 30 de juny a divendres 4 de juliol 
HORARI: de 9.30 a 12.30 h 
LLOC: O_cina Jove del Bages 
PREU: 20 euros per persona 
Cal inscripció 

Intensiu de hip hop 
DATES: de dilluns 30 a divendres 4 de juliol 
HORARI: de 9.30 a 12.30 h 
LLOC: Casal de joves la Kampana 
PREU: 20 euros per persona 
Cal inscripció 

Campus de vòlei platja mix amb altres activitats
Si tens entre 10 i 16 anys i vols divertir-te aprenent a jugar a vòlei, fent tallers i jocs per la ciutat... aquest estiu pots fer-ho a Manresa. 
DATES: de dimarts 1 a divendres 4 de juliol 
HORARI: de 9.30 a 12.30 h 
LLOC: Plaça Major 
PREU: 20 euros per persona 
Cal inscripció 

Per a més informació i inscripcions us podeu adreçar del 2 al 23 de juny a l’Oficina Jove del Bages, a l’Espai Joan Amades (C/ Sant Blai s/n), Tel. 93 877 13 60, o bé a manresajove@ajmanresa.cat, al twitter @ManresaJove i a www.manresajove.cat iwww.ajmanresa.cat

Documents relacionats

  • imagen