El musical "El carrer dels Miserables" aquest cap de setmana al carrer del Balç

L’espectacle es representarà el dissabte 9 i diumenge 10 d’abril, en un total de 5 passis per dia, entre les 17 i les 19.40 hores i tindrà com a principals novetats l’ampliació dels espais escènics i la durada de la funció, que serà d’una hora, així com la col·laboració de més escoles de música.


imagen

Després de la bona acollida de la primera edició celebrada l’abril del 2015, el carrer del Balç torna a ser l’escenari per acollir, per segona vegada consecutiva, el musical “El carrer dels Miserables”. L’obra es podrà veure el dissabte 9 i diumenge 10 d’abril, en un total de 5 passis per dia, entre les 17 i les 19.40 hores.

 

L’ entorn del carrer medieval per si sol transportarà l'espectador a gaudir de la misèria que els protagonistes de la història van viure. Per recrear les aventures dels personatges de l’obra de Victor Hugo es compta amb una vuitantena d’actors, músics, i cantants de diferents escoles de música de la comarca.

 

L'espectacle transcorre per racons de tot el carrer medieval i el mateix centre d’interpretació, en un circuit itinerant que omplirà de dinamisme i sorpresa a tots els assistents.

 

Enguany les principals novetats són l’ampliació dels espais escènics, la col·laboració de més escoles de música i la durada de l’espectacle, que s’allargarà i serà gairebé d’una hora.

 

L’adaptació musical d’aquest obra al carrer del Balç és possible gràcies a la coordinació artística d’Entorn produccions, als 80 participants de les escoles de música: Esclat de Manresa, Escola Municipal de Música de Sallent, Escola Municipal de Música d'Artés, Escola Municipal de Música de Sant Vicenç de Castellet i l’Associació catalana d’escoles de música. Així com actors, regidors i tècnics que hi participaran a títol individual.

 

El nombre de passis serà de 5 per dia en els horaris següents: 17.00-17.40-18.20-19.00-19.40. Les places seran limitades a 30 persones per representació.

 

Les entrades anticipades estan disponibles a un preu de 7 € al teatre Kursaal i al mateix carrer del Balç. L’horari del carrer del Balç és de dimarts a diumenge de 10 a 14 hores. El mateix dia es podran comprar abans de la funció a un preu de 10 €.

 

Per a més informació cal trucar al telèfon 93 872 14 66, o bé adreçar un correu a carrerdelbalc@ajmanresa.cat

Documents relacionats

  • imagen