Renfe es compromet a iniciar aquest mateix any les obres de millora de l'estació del Nord de Manresa

Representants d’Adif i Renfe es van reunir ahir amb l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor de Planejament i Projectes Urbans, Marc Aloy. En la trobada, Renfe es va comprometre a licitar les obres per a la millora de l’accessibilitat a l’estació del Nord de Manresa el mes de maig, i iniciar els treballs abans de final d’any.

imagen

Abans de final d’any és previst que comencin les obres de millora de l’accessibilitat a l’estació de Renfe a Manresa. Aquest és el compromís que representants de Renfe han contret amb l’Ajuntament de la ciutat. Es tracta d’una intervenció que inclourà la remodelació de l’accessibilitat a l’edifici de viatgers (aspectes com eliminació de barreres arquitectòniques, instal·lació d’ascensor, etc) i també millora de les andanes, entre altres treballs.

 

Les obres es licitarien aquest mes de maig, amb el pertinent concurs per tal que les empreses interessades presentin ofertes per executar-les. Els treballs començarien abans de final d’aquest 2016 i es perllongarien alguns mesos.

 

El projecte definitiu s’està ultimant. L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor de Planejament i Projectes Urbans, Marc Aloy, van reunir-se aquest dimarts amb Armando Brigos, subdirector d’Estacions Nord-est d’Adif (Administrador d’Infraestructures Ferroviàries); i Félix A. Martín, director de Rodalies de Catalunya de Renfe. En el marc de la trobada, els representants de Renfe i Adif van posar aquests terminis a les obres de millora a l’estació de Manresa, que forma part d’un pla de millora de l’accessibilitat a les estacions.

Documents relacionats

  • imagen