Es busquen persones voluntàries per a una nova edició del programa de parelles lingüístiques

Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer en línia a través de www.vxl.cat o adreçant-se de manera presencial al CNL Montserrat (c/ Jaume I, 8, 2n). 



imagen

El mes de març el Centre de Normalització Lingüística Montserrat (CNL) va engegar nous cursos de català per a adults. Els grups de català bàsic estan formats per persones de procedència diversa que inclouen aprenents de l’Amèrica llatina, l’Europa de l’est, Àfrica, països asiàtics com l’Índia o Armènia i diverses regions d’Espanya.


L’interès per aprendre català ha fet que una trentena de persones s’inscriguin al
Voluntariat pe la llengua, un programa de la Direcció General de Política Lingüística que posa en contacte persones catalanoparlants i persones que estan aprenent la llengua amb l’objectiu de fer una hora de conversa a la setmana i millorar la fluïdesa a través de pràctiques que es desenvolupen fora de l’aula d’una manera més informal i distesa.
 

Per tal de poder dur a terme l’activitat es busquen persones voluntàries que vulguin dedicar una hora a la setmana a conversar en català amb una persona que l’està aprenent. Les inscripcions ja estan obertes i es poden fer en línia a través de www.vxl.cat o adreçant-se de manera presencial al CNL Montserrat (c/ Jaume I, 8, 2n).
 

Les persones inscrites es podran conèixer el proper dimarts 19 d’abril, a les 6 de la tarda, al Centre Cultural el Casino o el divendres, 22 d’abril, a les 11 del matí, al CNL Montserrat, a l’acte de presentació de parelles lingüístiques que servirà per posar en contacte els participants i rebre les orientacions necessàries per tal de fer efectives les trobades de conversa en català.  

Documents relacionats

  • imagen