Manresa participa a Cerdanyola del Vallès en el cicle de passejades per a la gent gran "A cent cap als 100"

24 manresans i manresanes van visitar dimecres passat el municipi de Cerdanyola del Vallès amb un recorregut de 9 quilòmetres per l’entorn de Collserola.


imagen

Vint-i-quatre participants del cicle de passejades per a la gent gran “A cent cap als100” van visitar dimecres passat, 6 d'abril, el municipi de Cerdanyola del Vallès en una caminada de 9 quilòmetres per l’entorn de Collserola.

 

El cicle està organitzat per les Regidories d’Esports i de Gent gran de l’Ajuntament de Manresa amb la col·laboració dela Coordinadora de Jubilats i Pensionistes. “A cent cap als 100” és un projecte promogut per la Diputació de Barcelona, que va néixer l'any 2001, per fomentar l’intercanvi entre diferents municipis.

 

Ofereix la possibilitat a les persones grans de conèixer diferents entorns geogràfics i de viure la natura d'una manera adaptada a les seves possibilitats, amb uns recorreguts suaus i assequibles per pistes forestals o camins de muntanya en distàncies no superiors de 10 quilòmetres ni inferiors als sis. Un dels objectius principals s'adreça a fomentar les relacions interpersonals i de grup. El cicle permet participar en quatre passejades pels diferents municipis que formen el grup d’intercanvi i una cloenda.

 

La propera sortida programada serà el 10 de maig a Torelló, on la Diputació de Barcelona organitzarà una jornada de cloenda que acollirà el total dels 56 municipis que participen en el projecte.

 

Documents relacionats

  • imagen