L'alcalde de Manresa assisteix a l'assemblea general de l'AMI

La nova presidenta és Neus Lloveras, alcaldessa de Vilanova i la Geltrú. Els vicepresidents són Jordi Gaseni, alcalde de l'Ametlla de Mar, i Eudald Calvo, alcalde d'Argentona. L'Associació de Municipis per la Independència (AMI) agrupa 834 organismes, entre ajuntaments, consells comercials i diputacions. L'Ajuntament de Manresa n'és membre des del gener del 2012.


imagen

L'Ateneu de Cerdanyola del Vallès ha acollit avui la cinquena assemblea general de l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), que ha escollit per unanimitat de 163 vots la nova executiva. Al capdavant de l'AMI hi ha ara l'alcaldessa de Vilanova i la Geltrú, Neus Lloveras (CDC). El nou vicepresident primer és Jordi Gaseni (ERC), alcalde de l'Ametlla de Mar, mentre que la vicepresidència segona recau en Eudald Calvo (CUP), alcalde d'Argentona.

 

L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, hi ha assistit en nom de l'Ajuntament, que és membre de l'AMI des del gener de 2012. L'Associació de Municipis per la Independència (AMI) agrupa 834 organismes, entre ajuntaments, consells comercials i diputacions provincials. A l'acte d'avui també hi han assistit la consellera de Presidència i portaveu del govern de la Generalitat, Neus Munté, i membres d'Òmnium Cultural i l'Assemblea Nacional Catalana. 

Documents relacionats

  • imagen