Més de 500 persones a la Jornada de Portes Obertes d'avui al Campus Universitari de Manresa

De 9 a 2 d’aquest matí, les instal·lacions del Campus Universitari de Manresa han estat obertes per tal de rebre estudiants i famílies que tenien interès a obtenir informació sobre l’oferta universitària de la ciutat. Hi han participat més de 500 persones.


imagen

Per quart any consecutiu, la Jornada de Portes Obertes al Campus Universitari s’ha celebrat en un dissabte al matí, per tal de facilitar que els estudiants interessats en l’oferta universitària de la ciutat i les seves famílies puguin obtenir tota la informació necessària, Més de 500 persones han pogut accedir a la UPC Manresa, la UManresa-FUB, la UOC, la Clínica Universitària, la Residència Universitària  i la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa. 

 

Cadascun dels centres s’ha organitzat per tal d’oferir tota la informació  als futurs estudiants. També hi ha hagut una actuació castellera de la colla Penjats el Campus i el regal d'una samarreta tècnica que s’ha pogut recollir a la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa.

 

La regidora d’Ensenyament i Universitats de l’Ajuntament de Manresa, Mercè Rosich, conjuntament amb els responsables dels centres universitaris de la ciutat, ha fet una roda de premsa en què ha explicat que la jornada de portes obertes és el colofó de la Fira de l’Estudiant, que s’ha celebrat durant aquesta setmana al Museu de la Tècnica i que ha comptat amb l’assistència de més de 3.000 estudiants de secundària de la Catalunya Central. Rosich ha valorat positivament la bona assistència a la Jornada de Portes Obertes del Campus, que s’organitza de conjuntament entre els centres perquè els futurs estudiants tinguin l’opció d’endinsar-se de forma completa dins del teixit universitari de la ciutat, conèixer el conjunt d’espais que el conformen i, alhora, rebre orientació i assessorament personalitzat.

 

En la roda de premsa hi ha participat Valentí Martínez, director de la UManresa-FUB, Rosa Argelaguet, directora de la UPC Manresa, Mònica de Llorens, delegada territorial de la UOC, Montserrat Méndez, cap de la Biblioteca del Campus Universitari de Manresa. Els representants dels centres universitaris han explicat les novetats en l’oferta d’estudis per al curs vinent.

Documents relacionats

  • imagen