Èxit de públic de l'espectacle "El carrer dels Miserables" al Balç

La funció, que va tenir lloc dissabte i diumenge amb 5 passis cada dia, va aplegar un total de 350 persones que van omplir l’espai medieval per gaudir de les aventures i dels infortunis dels personatges de Víctor Hugo.


imagen

Ple total de públic en els dos dies de representació de l’espectacle “El carrer dels Miserables” al Balç, que va tenir lloc aquest dissabte i diumenge 9 i 10 d’abril. La funció va aplegar unes 350 persones que van omplir l’espai medieval per gaudir de les misèries dels herois i antiherois creats per l’escriptor francès Victor Hugo en la seva novel·la “Els Miserables” publicada l’any 1862.

 

Es van fer 5 passis cada dia amb una aforament limitat a grups de 30 persones que finalment es va ampliar a 35, atès que la demanda va superar totes les expectatives. Per aquest mateix motiu, enguany, s‘està estudiant de fer una sessió extra.

 

Uns vuitanta actors, músics, i cantants de diferents escoles de música de la comarca van recrear l’ambient de pobresa física i moral que retrata l’obra d’Hugo i van donar vida als ja clàssics personatges d’aquesta immensa novel·la, paradigma del moviment literari del romanticisme del segle XIX.

Documents relacionats

  • imagen