L'alcalde de Manresa es reuneix amb el conseller d'Empresa per tractar temes d'activitat econòmica i indústria al territori

El conseller d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, Jordi Baiget, ha rebut avui l'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la regidora de Comerç i Indústria, Àuria Caus, per abordar temes relacionats amb la indústria i l'activitat econòmica en general a Manresa i el Bages.


imagen

Visita institucional de l'alcalde de Manresa a la conselleria d'Empresa i Coneixement de la Generalitat, a Barcelona, aquest matí. El conseller Jordi Baiget ha rebut l'alcalde, Valentí Junyent, juntament amb la regidora Àuria Caus. A la reunió també hi ha estat persent el subdirector general de Política Industrial del departament, Jordi Carbonell.

 

Sobre la taula, temes relacionats amb l'empresa, l'activitat econòmica i l'ocupació a Manresa i la seva àrea d'influència. El conseller Baiget i Jordi Carbonell s'han interessat per la situació de l'activitat industrial a Manresa i han exposat a la delegació manresana les prioritats del seu departament.

Documents relacionats

  • imagen