Finalitzen els treballs de millora del camp de rugbi del Congost

S’ha punxat el camp, ressembrat i resebat i s’hi ha afegit 25 m3 de terra adobada.


imagen

El passat dimecres van finalitzar les obres de manteniment i millora del camp de rugbi del Congost. Els treballs han consistit en punxar, ressembrar i resebar el camp. A més, s’hi ha afegit 25 m3 de terra adobada.

 

Aquestes millores tenen un cost de de 4.537.50 euros que ha pagat  l’Ajuntament de Manresa i 1.000 euros que han ant a càrrec del  Manresa Rugby Club.

 

L’actuació s’ha portat a terme dins d’un marc general de compromís que l’Ajuntament de Manresa i el Manresa Rugby Club van acordar el setembre de 2014 amb la signatura d’un conveni mitjançant el qual es fixaven els termes de la cessió de l’espai a l’entitat esportiva, l’adequat ús de les instal·lacions i establia la col·laboració del consistori en la promoció d’aquest esport a la ciutat.

 

El Manresa Rugby Club es va fundar l’any 2010 i va participar per primer cop a la lliga catalana la temporada 2010 - 2011 acabant en una meritòria setena posició. Quatre anys després, la temporada 2014 - 2015, el club va aconseguir consolidar l’equip femení, va crear una escola de Rugbi per a nens i nenes des dels 8 anys i va ascendir, l’equip masculí, a la primera categoria catalana. La temporada 2015 – 2016 el Manresa Rugby Club va inscriure dos equips en competició federada (sènior masculí i femení).

 

En aquest sentit, l’Ajuntament de Manresa es posiciona clarament en favor de l’esport, promocionant i impulsant la seva pràctica a tots els nivells (amateur, professional) i adreçada a persones de totes les edats. Per aquest motiu un dels objectius de l’acció municipal és impulsar i ajudar les entitats i clubs que desenvolupen l’ activitat esportiva a la ciutat.

Documents relacionats

  • imagen