La Comissió Permanent del Consell de Ciutat celebra la primera reunió amb la seva composició renovada

L’acte es va dur a terme ahir al vespre al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa. S’han renovat 6 dels 12 membres que formen l’organisme.



Els nous membres que formen la Comissió Permanent del Consell de Ciutat es van estrenar en la reunió que va tenir lloc ahir al vespre al Saló de Sessions de l’Ajuntament de Manresa.

 

Els 6 membres que van començar ahir són Rosa Ballarà, Glòria Ballús, Àngels Fusté, Josep Lluis Irujo, Valentí Oviedo i Imma Ubiergo. A aquests se’ls hi sumen els que ja en formaven part i que continuen que són Josep Maria Badia, Joan Cortina, Gonçal Mazcuñán, Anna M. Rotllan, Josep M. Sarrate i Pere Oms.

 

D’altra banda, les persones que deixen de ser-ne membres són Delfina Corzan, Carles Esclusa, Albert Gómez Pardo, Lluís Guerrero, Valentí Martínez i Lluís Vidal Sixto.

 

Durant l’acte també es va elegir el coordinador de la Comissió Permanent que serà Josep Maria Badia i es va establir el calendari de sessions.

 

Aquesta renovació la va fer pública l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, en la sessió plenària que el Consell de Ciutat va celebrar el passat 2 de març.