L'Ajuntament de Manresa farà un tractament contra les males herbes a diferents espais de la ciutat

L'actuació es farà des del dia 27 d’abril fins al 6 de maig, de 7 del matí a 3 de la tarda

El Servei de Parcs i Jardins de l’Ajuntament de Manresa farà un tractament herbicida pel control de les males herbes en diferents zones verdes i escocells de la ciutat.

 

L’actuació comença aquest dimecres, 27 d’abril, i preveu la seva finalització el divendres 6 de maig. Els treballs es faran en horari matinal, de 7 a 3 del migdia. La maquinària i sistema que s’utilitza és cubà Ovac de200 l. amb pistola i s'hi aplicarà d’acord amb les mesures de precaució i seguretat establertes en aquest tipus d’actuacions.

 

Calendari de treballs previstos 
 

27 d’abril: Zona Pujolet, Selves i Carner, Salvador Espriu, Parc Bruc, Plaça 8 de març, Florinda i Avecrem.


28 d’abril:  Panyos, canyes Passeig del Riu, Guia i Comtals.
 

29 d’abril: Tal·lús Riu Verd.

 

Del 2 al 6 de maig es ruixaran 2.502 escocells de la ciutat amb el següent calendari:

 

2 de maig: Castellfollit, Castellgalí, Castelltallat, Castelladral + Pàrquing, Moià, Sallent, Navarcles.


3 de maig: Josep Arola, Avinguda dels Dolors, Lluis Millet, Joana Herms, Amadeu Vives, Camí Vell de Santpedor, Concòrdia, Bertrand de Castellbell, Bernat de Cabrera (Talaia), Barnat de Sallent, Cintaires.

 

4 de maig: Carrasco i Formiguera, Plaça dela Font de les Oques, Pstge. Ramon Iglésies,, Avinguda Universitària, Callús, Puigmal, Plaça Democràcia i Avinguda Joncadella.

 

5 de maig: Serra de Busa, Pla dels Ametllers, Pica d'Estats, Sant Antoni Abat, Verge de les Angustias, Cristòfor Colom, Passatge Cristófor Colom, Guillem Catà, Dibuixat Vilanova, Rampes Tossal Cigalons, Comptessa Ermessenda, Parc Pintor Vila-Closes, Plaça Catalunya i Mestre Albagés.
 

6 de maig: Prudenci Comellas, Passatge de Sinera,  Ferrer Vidal (Avecrem), Previsió, Font dels Panyos, Plaça 8 de març, Parc Bruc, Francesc Moragas, Panyos Mil·lenari, Entrada Panyos mig,  Panyos escales, Panyos Nord, Apotecari, Passeig del Riu,La Guia, Fonoll, Menta i Sàlvia.