L'’alcalde de Manresa visita aquest dimecres l’'alcalde d’'Azpeitia i el santuari de Loiola per presentar el projecte Manresa 2022

Valentí Junyent plantejarà també durant la visita la possibilitat d’establir acords de col·laboració per a la promoció del Camí Ignasià, que surt d’aquesta localitat basca i acaba a la capital del Bages. 

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, presentarà aquest dimecres el projecte Manresa 2022 a l’alcalde d’Azpeitia, Eneko Etxebarria, i visitarà el santuari de Loiola, on será rebut pel rector Txema Vicente. Valentí Junyent plantejarà també durant la visita la possibilitat d’establir acords de col·laboració per a la promoció del Camí Ignasià, que surt d’aquesta localitat basca i acaba a la capital del Bages.

La recepció a l’Ajuntament d’Azpeitia està prevista cap a dos quarts de sis de la tarda i cap a les set es faria la visita al santuari de Loiola. 

Els responsables turístics d’aquesta població basca han expressat a l’Ajuntament de Manresa el seu interès per estrènyer els lligams que els uneixen, al voltant de la figura de Sant Ignasi, de cara a establir vies de col·laboració en els àmbits de la promoció turística i econòmica.