L'alcalde i el regidor Calmet visiten el Mercat de Puigmercadal

Durant al matí han comprovat el resultat dels treballs de millora de la pavimentació realitzats recentment a l’equipament i han saludat els paradistes.


imagen

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor de Comerç, Joan Calmet, han visitat aquest matí el Mercat de Puigmercadal per poder veure de primera mà el resultats de les obres realitzades recentment a l’equipament que han consistit en la renovació de la pavimentació interior de la planta baixa.

 

Durant la visita, l’alcalde i el regidor, que han estat acompanyats pel director del mercat, Jacint Capdevila, han fet una passejada per les instal·lacions i han saludat i han compartit una estona amb els paradistes.

 

El Mercat Puigmercadal es troba situat al centre de Manresa i és el principal mercat de productes d'alimentació frescos de la ciutat. Amb capacitat per 40 parades i una superfície comercial de prop de1.400 metres quadrats, el comprador pot trobar-hi una àmplia gamma de productes, amb una important aposta pels productes de proximitat i de qualitat. El mercat disposa també de supermercat, restaurant i un pàrquing on poden estacionar 106 vehicles.

  

Documents relacionats

  • imagen