L'Oficina Jove del Bages ofereix formació gratuïta per a professionals que treballen amb joves

L’acció formativa consisteix a impartir 2 cursos monogràfics curts. El primer es farà el 6 de maig i tractarà de com afrontar el tema de les drogues i, el segon, tindrà lloc el 27 de maig i versarà sobre la prevenció i detecció dels trastorns alimentaris entre els adolescents.


imagen

Durant el mes de Maig l’Oficina Jove del Bages ha programat dos monogràfics curts adreçats a professionals que treballen amb joves des de qualsevol àmbit i a estudiants de cicles formatius o graus universitaris que siguin del seu interès.

 

El primer, que anirà a càrrec d’Ester Duarri, educadora social de l’Assessoria de drogues de l’OJB i Mossos d’esquadra, es farà el divendres 6 de maig de les9.30 ales 12 h i tractarà de com afrontar el tema de les drogues: “Com puc parlar sobre drogues amb els joves o adolescents? Eines i estratègies per professionals i/o estudiants”.

 

Durant el curs es donaran les eines i estratègies per poder apropar-se als joves i posar-se al dia sobre la llei en aquesta matèria.

 

El segon  monogràfic s’impartirà el divendres 27, de9.30 a12 h, i versarà sobre la “Prevenció i detecció dels trastorns alimentaris entre els adolescents”, a càrrec d’Anaís Lara psicòloga del CSMIJ.

 

Aquesta acció formativa explicarà com identificar que un jove té un trastorn alimentari, a reconèixer els símptomes i la manera d’actuar quan es detecten. Es posaran sobre la taula les estratègies per intervenir amb els afectats.

 

Per apuntar-se als monogràfics cal enviar un correu-e a bages@oficinajove.cat amb les dades o trucar al 93.8771360. Es poden apuntar a ambdós cursets o només a un. Les places són limitades.

Documents relacionats

  • imagen