El Bàsquet Manresa incorpora la imatge de "Manresa cor de Catalunya" a la seva equipació

El Bàsquet Manresa fa pinya amb la campanya de promoció de ciutat i acaba d'incorporar la imatge de "Manresa, cor de Catalunya", a la seva equipació. Aquest diumenge a la tarda, en el partit contra l'Unicaja de Màlaga, els jugadors van estrenar el cor identificatiu de la marca a la primera equipació, al camal del pantaló, així com el logo de "Manresa 2022", a la part del darrere. La cançó i la coreografia de la campanya "Et porto al cor" també es va poder en un dels temps morts del partit.


imagen

L'equip del Bàsquet Manresa ha afegit a la seva equipació elements promocionals de la ciutat. Aquest diumenge va ser el primer partit a casa en què els jugadors van lluir l'equipació que incorpora elements gràfics identificatius de la campanya "Manresa, cor de Catalunya". En el partit que els va enfrontar a l'Unicaja de Màlaga, els jugadors van lluitar el cor al camal del pantaló el cor acompanyat amb el lema "Manresa, cor de Catalunya". A la part posterior hi porten la imatge de "Manresa 2022", un altre dels projectes rellevants en matèria turística i de promoció de la ciutat.

 

Diumenge els jugadors lluïen la primera equipació, de color vermell, i per tant els logotips i lemes estaven estampats en blanc. En el partit de la setmana anterior, fora de casa, contra el Múrcia, ja es va estrenar la imatge, sobre la segona equipació, de color blanc. En aquest cas els elements promocionals estaven en vermell.

 

L'acord amb el Bàsquet Manresa perquè els jugadors llueixin els elements identificadors de les campanyes de promoció té vigència inicialment fins a final d'aquesta temporada.

 

Diumenge, els espectadors també van poder sentir la cançó La llum que portes dins, composta pel grup Gossos en el marc de la campanya "Et porto al cor", i la coreografia creada per a l'ocasió, que es va fer al centre de la pista, a càrrec del grup d'animadors que actua habitualment durant els descansos i temps morts del partit.

Documents relacionats

  • imagen