L'Ajuntament de Manresa convida a veure la representació de “Murs”, una obra de teatre social

Tindrà lloc el dissabte 7 de maig, a la 6 de tarda, a la sala del Carlins, amb entrada gratuïta


imagen

L’Ajuntament de Manresa, des dels programes de Joventut, Cooperació i Inclusió Social, han organitzat per al dissabte 7 de maig la representació de Murs, una obra de teatre social, que tindrà lloc al sala del Carlins, a les sis de la tarda, i amb entrada gratuïta.

 

Murs és el resultat escènic del debat entre un grup de joves a partit de la pregunta: “Què no t’agrada del teu entorn?”, a través de la qual construeixen una obra de teatre social, un gènere de les arts escèniques que persegueix la visualització, la reflexió i la resolució de conflictes socials. Es tracta d’una representació interactiva que parteix de què tothom pot ser actor i actriu.

 

Amb aquesta proposta s’intenta acostar al públic les característiques dels teatre social com a eina per repensar la realitat, generar debat entre el públic i els actors, ajudar a impulsar aquest gènere teatral a la ciutat així com fomentar un espai d’intercanvi entre diferents entitats interessades.

 

L’acte comptarà amb una Fila 0 formada per manresans i manresanes del món cultural i de l’àmbit comunitari per poder crear un debat després de l’obra. La finalitat d’aquest acte és impulsar una Mostra de Teatre Social pròpia a la ciutat.

  

Murs compta amb la col·laboració dels Carlins tallers de teatre i de TracArt - Aula d’activitats teatrals i amb el suport dela Generalitat de Catalunya ila Diputació de Barcelona.

 

 

Documents relacionats

  • imagen