L'Ajuntament signa el conveni de col·laboració amb la FAVM per al funcionament de les biblioteques de barri 2016

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president de la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa (FAVM), Enric Martí, han signat aquest matí el conveni de col·laboració per al funcionament de les biblioteques de barri, que preveu destinar la quantitat econòmica de 30.600 euros a aquests equipaments.


imagen

L’Ajuntament de Manresa ha signat avui amb els representants de la FAVM el conveni per al funcionament de les biblioteques veïnals corresponent a aquest 2016. Hi han assistit l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el regidor de Barris i Acció Comunitària, Joan Calmet, per part del consistori; i el president de la FAVM, Enric Martí, i també Faustí Figuls i Marina Hosta, representants veïnals de Valldaura i la Sagrada Família, respectivament.

 

El conveni preveu que l’Ajuntament col·labora econòmicament amb la quantitat de 30.600 euros (la mateixa que en l’exercici 2015) al funcionament de les vuit biblioteques veïnals , i es compromet a realitzar el pagament de la totalitat del conveni entre setembre de 2016 i maig de 2017.

 

El document signat detalla el funcionament de les biblioteques, que són obertes un mínim de dues hores diàries, i van orientades a especialment a oferir suport escolar als usuaris que ho necessitin i al foment de la lectura, entre altres.

 

En el conveni s’acorda també la creació d’una comissió de seguiment encarregada de vetllar pel compliment de les obligacions establertes en el mateix, així com la destinació dels fons públics a la finalitat objecte de subvenció.

 

La signatura arriba pocs dies després que l’Ajuntament de Manresa fes públic, la setmana passada, el seu compromís amb la continuïtat de les biblioteques veïnals.

Documents relacionats

  • imagen