Se suspèn la representació de "Murs", que s'havia de fer demà

Motius de salut d’una de les protagonistes de l’obra de teatre social fa impossible la representació prevista a la Sala Els Carlins.


imagen

La representació de l’obra de teatre “Murs”, que s’havia de celebrar demà a la tarda a la sala Els Carlins, ha quedat suspesa per motius de salut d’una de les protagonistes principals de l’obra i que ha fet impossible la seva substitució imminent.

 

La representació de Murs era una proposta impulsada per l’Ajuntament de Manresa, des dels programes de Joventut, Cooperació i Inclusió Social, que tenia l’objectiu de mostrar i acostar al públic les característiques dels teatre social com a eina per repensar la realitat, generar debat entre el públic i els actors, ajudar a impulsar aquest gènere teatral a Manresa així com fomentar un espai d’intercanvi entre diferents entitats interessades.

  

Murs és el resultat escènic del debat entre un grup de joves a partit de la pregunta: “Què no t’agrada del teu entorn?”, a través de la qual construeixen una obra de teatre social, un gènere de les arts escèniques que persegueix la visualització, la reflexió i la resolució de conflictes socials. Es tracta d’una representació interactiva que parteix de què tothom pot ser actor i actriu.

 

 

Documents relacionats

  • imagen